Somerii, invitati chiar inainte de Paste sa se angajeze! Cine le ofera aceasta oportunitate?

Miercuri, 8 aprilie, la Timișoara va avea loc un nou târg de joburi care este mai mult decât o întâlnire între angajatori și posibili angajați. În cadrul evenimentului vor fi organizate dezbateri și mese rotunde iar reprezentanții autorităților publice locale vor oferi informații diverse, celor interesați.

Fundaţia pentru Cultură şi Învăţământ “IOAN SLAVICI” în calitate de partener în proiectul cu titlul „Soluţii inovatoare de (re)integrare a şomerilor şi persoanelor pe piaţa muncii”, proiect cofinanţat prin Fondul Social European din Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la “Târgul de job-uri”.   Printre activităţile proiectului se numără şi “Târgul de job-uri”, o activitate care va cuprinde dezbateri despre locurile de muncă vacante, posibilităţi de angajare, la care vor participa reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi centrale, ONG-uri, angajatori, mass-media, alături de reprezentanţi ai partenerilor din proiect, şi şomeri.

“Târgul de joburi” va avea loc în data de 8 aprilie 2015, orele 12.00-17.00 în cadrul Universităţii “Ioan Slavici”, din Timişoara, strada Dr. Aurel Păunescu Podeanu, nr.144, D02.

Aprilie 2015

sursa: www.sursadevest.ro